Шкільна освіта з підприємницьким тлом

DSCN0077 resultПідприємливість

Ризикова, прибуткова

Розвиває, реалізує, збагачує

Підприємливість – втілення задумів у життя

Здатність

Таким сенканом про підприємливість закінчилися спецкурсні заняття з теми «Особистісно орієнтоване навчання: шляхи реалізації» на курсах підвищення кваліфікації вчителів математики, фізики й інформатики загальноосвітніх навчальних закладів у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, які провела старший викладач кафедри педагогіки та інноваційних технологій Сударева Г.Ф.

А цьому передувала активна співпраця слухачів курсів у різноманітних інтеракціях, мета яких – надати змогу педагогам з’ясувати сутність особистісно орієнтованої освіти, діяльнісного і компетентнісного підходів; оцінити можливості шкільних предметів у запровадженні підприємницької освіти, а також розширити власні професійні можливості у реалізації польсько-українського проекту «Шкільна академія підприємництва».

Під час спецкурсу педагоги не тільки засвоїли ази підприємливості, але й у грі «Багатство» оцінили власні здібності до підприємницької діяльності. Завдяки імітації шкільного інтерактивного уроку збагатилися теоретичним і методичним арсеналом інтерактивних вправ, навчалися конструювати урок з підприємницьким тлом.

Наприкінці заняття слухачі висловили думку, що уроки, де підприємницьке тло інтегроване у зміст уроку, у методи навчання, навчають учнів бути успішними, кмітливими, творчо мислити, використовувати здобуті компетентності для оволодіння майбутньою професією, а також відчувати міцні зв’язки між школою та потребами сьогодення. Це є одним з багатьох шляхів реалізації особистісно, компетентнісно і діяльнісно орієнтованого навчання в школі. На наступних заняттях з методики математики, проведених старшім викладачем кафедри теорії і методики початкової та природничо-математичної освіти Синько Л.С., вчителі складали конспекти власних уроків підприємницького спрямування.

Активна співпраця надала слухачам курсів задоволення від спілкування з колегами та поштовх до подальшого професійного зростання. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO