Лебединському педагогічному училищу ім. А.С Макаренка – 85 років!

головна resultЩиро вітаємо колектив Лебединського педагогічного училища ім. А.С.Макаренка, у якому впродовж 85-ти років незмінно готують вчителя, готового віддавати свої знання, досвід, тепло свого серця почесній справі навчання й виховання дітей і молоді!

4 грудня 2015 року в актовій залі Лебединського педагогічного училища ім. А.С.Макаренка відбулися урочистості з нагоди 85-річчя з дня заснування навчального закладу.

На свято зібралося багато поважних гостей: педагогів-ветеранів, представників міської влади, керівників освітніх і культурних закладів міста та області, колишніх випускників різних років. Від КЗ СОІППО колег вітали в.о. ректора Ю.О. Нікітін, перший проректор з науково-педагогічної роботи С.М. Панченко, проректор з наукової роботи С.М. Грицай, голова профспілкового комітету В.В. Перлик, старший викладач кафедри теорії та методики виховання Є.Ф. Ковтун.

Святкування проходило в надзвичайно теплій і дружній атмосфері сповненій духом романтики, оптимізму, надії. Для гостей були організовані екскурсії до музею педагогічної спадщини А.С. Макаренка та музею народознавства, огляд виставок досягнень «Наш досвід – для майбутнього» та робіт декоративно-прикладного мистецтва студентів і викладачів.

Безліч теплих слів висловили гості на адресу колективу педагогічного училища. Добрим словом згадали перших директорів, педагогів, які вклали часточку своєї душі в розбудову навчального закладу, випускників, які стали заслуженими вчителями, видатними вченими, гордістю не лише училища й міста, а й усієї країни.

У святковому концерті взяли участь викладачі та студенти училища. Гарного настрою усім присутнім додали фотографії різних років, що демонструвались у залі, які розповіли про перших випускників навчального закладу та цікаві сторінки з історії педагогічного училища.

Сьогодні викладацький склад Лебединського педагогічного училища ім. А.С.Макаренка – це сузір’я яскравих особистостей і професіоналів. Тож, бажаємо нашим колегам подальших успіхів у благородній справі плекання молодих учителів, розуміння і поваги друзів, колег, студентів. Натхнення і щастя, нових творчих досягнень у царині освітянської науки!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO