Шкільне методичне об'єднання:сучасні підходи до планування роботи

на головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, 25 листопада 2015 року на базі Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 м. Суми відбулося засідання обласної школи молодого управлінця для заступників директорів з виховної роботи «Шкільне методичне об'єднання: сучасні підходи до планування роботи» під керівництвом Давидової Ю.І., методиста з виховної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, яка презентувала матеріали за темою «Шкільне методичне обєднання: сучасні підходи до планування роботи»

На заході були присутні заступники директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів області (стаж роботи до 3-х років) у загальній кількості 19 осіб.

Розпочалося засідання виступом «Візитка школа» – Бондаренко Т.М., директора Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 м. Суми.

Рикова Н.М., керівник методичного об'єднання класних керівників
5-11 класів Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 м. Суми провела фрагмент засідання методичного об
'єднання класних керівників 5-11 класів.

Зеленська Н.М., практичний психолог Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22 м. Суми реалізувала міні-тренінг на тему «Уміння спілкування – запорука професійної успішності».

Кобелецька С.В., заступник директора з виховної роботи Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 м. Суми розповіла про методичне забезпечення виховного процесу у світлі Концепції національно-патріотичного виховання молоді.

Учителі Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 м. Суми провели виховні години:

Горбатенко Т.М., класний керівник 4-Б класу на тему – «Друг – це означає другий Я!»;

– Костенко Л.Б., класний керівник 6-А класу на тему – «Квітуча Україна»;

Малигіна О.П., класний керівник 10-А класу на тему – «Пишаємося Вітчизною своєю».

По завершенню засідання обласної школи молодого управлінця учасники отримали методичні рекомендацій за темою «Шкільне методичне об'єднання: сучасні підходи до планування роботи.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO