Сучасні мультимедійні технології у викладанні історії Другої світової війни та Голокосту

головна result24 листопада на базі Сумського ОІППО розпочав роботу Всеукраїнський семінар для вчителів історії та методистів «Сучасні мультимедійні технології у викладанні історії Другої світової війни та Голокосту». Організаторами заходу є Український інститут вивчення Голокосту «Ткума», музей «Пам'ять єврейського народу та Голокост в Україні», Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Відкрив семінар в.о. ректора Сумського ОІППО Нікітін Ю.О. Керівник освітнього відділу Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума» (Дніпропетровськ) Ірина Піскарьова привітала учасників.

Від СОІППО з доповіддю «Мультимедійна презентація: мистецтво публічних виступів» виступила Петрова Л.Г., завідувач кафедри інформаційно-комунікаційних технологій, кандидат технічних наук, доцент.

У другій половині дня та 25 листопада захід продовжить свою роботу на базі Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 ім. Б. Берестовського.

У форматі семінару також був підписаний двосторонній договір про співпрацю між Українським інститутом вивчення Голокосту «Ткума» та КЗ «Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної роботи», що передбачає проведення сумісних заходів виховного та навчального спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO