Дитина в захищеному середовищі

IMG 1326 result16-17 листопада 2015 р. Українським науково-методичним центром практичної психології і соціальної роботи НАПН України та Міжнародною благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині» проведено Всеукраїнський семінар-тренінг «Технології ведення випадку й оцінки потреб дитини та її сім'ї як механізм соціально-педагогічного втручання в найкращих інтересах дитини» для методистів, які відповідають за роботу з соціальними педагогами в обласних центрах практичної психології і соціальної роботи Сумську область представляла Гавриленко Світлана, методист навчально-методичного центру психологічної служби КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Метою семінару-тренінгу було підвищення рівня поінформованості щодо алгоритму ведення випадку, порядку та особливостей здійснення оцінки потреб дитини та її сім'ї, яка опинилась у складних життєвих обставинах.

З вітальним словом до учасників семінару - тренінгу звернувся Панок В.Г., директор Українського НМЦ практичної психології і соціальної роботи, доктор психологічних наук, професор, який актуалізував дану тему.

У роботі семінару взяла участь заступник МБО «Партнерство «Кожній дитині»., кандидат педагогічних наук Зіна Кияниця, яка ознайомила учасників з міжнародними та європейськими стандартами забезпечення прав дитини. Теоретичне підґрунтя та концептуальні засади здійснення оцінки потреб дитини в процесі ведення випадку розкрила заступник директора з науково-експериментальної роботи Інституту проблем виховання НАПН України, доктор педагогічних наук, професор Жанна Петрочко.

Представники Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи Ольга Косенчук та Інна Луценко під час тренінгу відпрацювали з методистами процедуру ведення випадку та особливостей документації, алгоритм взаємодії міждисциплінарної команди в ході ведення випадку та прийняття рішень в найкращих інтересах дитини.. Учасники семінару-тренінгу обмінялись досвідом щодо особливостей роботи з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах в Дніпропетровській, Полтавській, Вінницькій, Чернігівській, Львівській, Херсонській, Сумській, Одеській областях та м. Києві. Запропоновані досвідченими тренерами під час презентацій, дискусій, роботи в групах активні методи та форми роботи сприятимуть ефективному досягненню результатів діяльності. Кожен учасник отримав інформаційні та методичні матеріали для своєї роботи у цьому напрямку.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO