Готуємо вчителів до викладання другої іноземної мови

на головну resultЗ 12 жовтня по 16 жовтня 2015 року, на базі Сумського ОІППО, спільно з Гете-Інститутом, у рамках проекту відбувся методико-дидактичний семінар-практикум для вчителів німецької мови. Мета заходу – запровадження вивчення іноземної мови з п’ятого класу, нових стандартів та програм у навчальний процес.

Основні теми семінару: «Формування фонетичної компетенції», «Формування граматичної компетенції» та «Підготовка учнів до іспитів на рівнях А1-В2».

Референтом методико-дидактичного семінару-практикуму виступала Сотнікова С.І., викладач Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, модератором воркшопу з іспитів – Беспала В.І., мультиплікатор Гете-Інституту, координатором семінару – Клюніна Н.В., старший викладач кафедри педагогіки та інноваційних технологій Сумського ОІППО.

Кожен учасник семінару, а їх налічувалось 18, отримав пакет навчальних матеріалів та сертифікат підтвердження участі в семінарі, підписаний Міністерством освіти і науки України та Гете-Інститутом.

DSC06704 result

 

DSC06711 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO