Організаційне засідання творчої групи вчителів української мови та літератури

на головну resultЗначна увага в організації процесу мовно-літературної освіти має приділятися когнітивно-комунікативному методу навчання, що зумовлюється насамперед суспільними потребами: без належного розвитку навичок ефективного спілкування сьогодні неможливе повноцінне функціонування людини в соціумі, адже мова – це не лише засіб спілкування, формування, оформлення та існування думки, головне знаряддя соціалізації особистості, а й засіб самопізнання народу, заглиблення в його культуру.

Відповідно до плану роботи Сумського ОІППО 15 жовтня 2015 року відбулося І (організаційне) засідання обласної творчої групи з проблеми «Формування когнітивної компетентності учнів на уроках української мови та літератури».

Керівником творчої групи Шерстюк Л.М., методистом української мови та літератури, була з акцентована увага на присутніх шляхах ефективної організації процесу навчання української мови та літератури в загальноосвітніх навчальних закладах щодо формування когнітивної компетентності.

Про особливості когнітивної сфери особистості розповіла Борцова М.В., старший викладачкафедри психології Сумського ОІППО.

Шеденко Н.В., учитель української мови та літератури Берестівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради поділилася досвідом використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках української мови та літератури з метою формування когнітивної компетентності.

Члени творчої групи представили свої напрацювання з означеної вище проблеми, колективно обговорили напрямки і зміст роботи над проблемою, надали пропозиції щодо прийомів та методів когнітивного підходу до викладання предмета, обговорили передбачувані результати (проміжні, остаточні), обмінялися думками щодо подальшої роботи творчої групи, отримали пам’ятку.

IMG 2727 result

IMG 2710 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO