Нарада методистів СОІППО. Впровадження нових форм методичної роботи.

на головну result28 вересня 2015 року відбулась традиційна щотижнева нарада методистів Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, яку проводить проректор з науково-педагогічної роботи Сумського ОІППО Ірина Віталіївна Удовиченко. Роботу, під час даного заходу, умовно було розділено на дві частини. Під час першої Ірина Віталіївна Удовиченко ознайомила методистів з нормативними документами щодо організації та проведення ДПА, ЗНО у 2016 році, конкурсу «Учитель року 2016», І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, планування методичної роботи на 2016 календарний рік тощо.

Друга частина передбачала ознайомлення методистів Сумського ОІППО з досвідом організації та проведення обласних вебінарів на сервісі Hangouts компанії Google. Алла Володимирівна Метейко, методист хімії, розповіла про методику організації та проведення вебінару для вчителів хімії області. Валентина Вікторівна Ященко, методист інформатики, познайомила колег з особливостями роботи з поштовою скринькою на поштовому сервісі Gmail, створення кола учасників та груп.

За підсумками наради було визначено переваги та недоліки вебінарів, організованих за допомогою програми Hangouts, а саме:

переваги

можна донести важливу інформацію до великої кількості педагогів-предметників;

під час вебінару проводиться відеозапис, який викладається на власну сторінку в YouTubeі той учитель, який з будь-яких причин не зміг взяти в ньому участь зможе переглянути запис у зручний для нього час;

значна економія часу та коштів;

 на власному каналі зберігаються відеозаписи всіх вебінарів, які можна використовувати під час будь-яких заходів або ж як звіт про роботу;

недоліки

 організація та проведення вебінарів вимагає наявності доволі швидкісного інтернету та хоча б елементарних знань по роботі з поштовою скринькою на сервісі Gmail компанії Google.

20150928102728 result

 

IMG 20150928 102730 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO