Всеукраїнський конгрес з організаційної та економічної психології "Актуальні проблеми розвитку організаційної та економічної психології в Україні"

P1015258 result28-30 травня на базі Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбувся II Всеукраїнський конгрес з організаційної та економічної психології "Актуальні проблеми розвитку організаційної та економічної психології в Україні". Сумський ОІППО представляла кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри психології А.В. Вознюк. У роботі тематичної секції "Психологічні основи підготовки фахівців для психологічного забезпечення ефективної діяльності організації " нею було проаналізовано ефективність запровадження тренінгової програми психологічної допомоги керівникам освітніх організацій щодо управління педагогічними працівниками в освітніх округах.

У рамках конгресу Алла Вікторівна представила власний досвід роботи з керівними кадрами освітніх організацій Сумської області на майстер-класі "Технологія психологічної підготовки керівників освітніх організацій до управління педагогічними працівниками в системі післядипломної педагогічної освіти".

Приємно відмітити і те, що Алла Вікторівна з гідністю відстояла честь нашого інституту та кафедри психології, посівши I-е місце у конкурсі на найкращу презентацію наукової роботи. Вітаємо!!!

Кафедра психології.

P1015259 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO