Використання інноваційних методів та прийомів для забезпечення якості освіти під час опанування учнями навчальних предметів «Фізика» та «Астрономія» за новим Державним стандартом загальної середньої освіти

на головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, 14 травня 2015 року відбулося засідання обласної творчої групи вчителів фізики за темою «Використання інноваційних методів та прийомів для забезпечення якості освіти під час опанування учнями навчальних предметів «Фізика» та «Астрономія» за новим Державним стандартом загальної середньої освіти» під керівництвом методиста фізики Сумського ОІППО Карпуші В. М.

 

Актуальність теми пов’язана з викладанням фізики в 7-х класах за новим Державним стандартом загальної середньої освіти та новою програмою, які впроваджуються з вересня 2015 року.

Участь у засіданні взяло 13 учителів фізики з 10 районів та міст області (Буринського, Глухівського, Охтирського, Тростянецького, Ямпільського, Липоводолинського, Путивльского районів та міст Охтирка, Конотоп, Суми).

Під час роботи було проаналізовано завдання щодо викладання фізики за новим Державним стандартом загальної середньої освіти, зміст програми основної школи, визначені пріоритетні підходи, методи та прийоми.

Закцентовано, що з метою забезпечення якості знань учнів доцільним є використання дослідницького та пошукового методів методу проектів; технології розвитку критичного мислення.

У рамках роботи обласної творчої групи Дрозденко С. І., учитель фізики Саївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради, поділився досвідом своєї роботи, провівши майстер-клас з теми «Використання комп’ютерних технологій на уроках фізики».

Члени обласної творчої групи обговорили стратегії індивідуальної діяльності, спрямовані на розробку дидактичних та методичних матеріалів на допомогу вчителям фізики.

IMG 20150514 121131 1 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO