Будуємо культуру миру разом!

Квитчел resultНавчально-методичний центр психологічної служби системи освіти області пропонує приєднатися до суспільного проекту «Будуємо культуру миру разом!», який започатковано Асоціацією практикуючих психологів Одеської області та присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Ідея проекту – створити квітку чеснот людини (КВІТЧЕЛ) як символ миру та об’єднання сім’ї.

Просимо розповсюдити лист-звернення серед дошкільних, загальноосвітніх та інших типів навчальних закладів. Звертаємо увагу, що КВІТЧЕЛ має вигляд квітки, що складається з 9 пелюсток, і за формою нагадує незабудку. КВІТЧЕЛ діти можуть зробити вдома, на групі подовженого дня, на виховній годині. Його можна шити, малювати, вишивати тощо. Можна незабудками прикрасити клас, групу. У класі можна розповісти про чесноти, поділитися з іншими, можна наклеїти усі квіти на великий ватман тощо.Важливо, щоб діти ділилися чеснотами один з одним, розповідали про свій КВІТЧЕЛ.

Історії про роботу над проектом, кращі КВІТЧЕЛИ надсилайте до навчально-методичного центру психологічної служби до 22 травня 2015 року.

Лист-звернення

Шановний друже!

Якщо ти дитина і можеш спілкуватися зі своєю сім’єю, грайте усією родиною у «КВІТЧЕЛ» до Міжнародного Дня захисту дітей у 2015 році! Гра розпочата дітьми та їх батьками міста Одеси.

КВІТЧЕЛ – це квітка чеснот людини (квіт-че-л). За формою КВІТЧЕЛ нагадує незабудку, що має дев’ять пелюсток. Напишіть на кожній із пелюсток якості, які є, на вашу думку, кращими якостями людини, заповніть золотий центр, серцевину квітки (…доброта, повага, гідність, довіра, цілеспрямованість, співпраця, відповідальність, співчуття, вдячність…). КВІТЧЕЛ можна зробити вдома, на групі подовженого дня, на виховній годині. Його можна шити, малювати, вишивати тощо. Можна незабудками прикрасити клас, групу.

Діліться і збирайте квіти КВІТЧЕЛ та підтримуйте культуру миру, яка є у кожному із нас.

Грай у Квітчел разом із своєю сім’єю. Гасло гри: Мир, рід, родовід! Ділися чеснотами з іншими людьми, спілкуйся, передавай квітку миру у школі, серед друзів, об’єднуйся із дітьми України у прагненні миру. Підтримуй генофонд людяності своєї держави! Допоможи розбудовувати культуру миру сьогодні!

З повагою до усіх дітей Сумщини, навчально-методичний центр психологічної служби СОІППО

Плакат КВІТЧЕЛ result Чесноти укр result
DSCN3115 result DSCN3123 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO