Хімія за новим державним стандартом

на головну resultВідповідно до річного плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, 22 квітня 2015 року відбулося засідання обласної творчої групи вчителів хімії за темою «Дидактико-методичне забезпечення викладання хімії за новим Державним стандартом загальної середньої освіти» (актуальність теми − з вересня 2015 року викладання хімії в 7-х класах буде відбуватися за новим Державним стандартом загальної середньої освіти, а відповідно і новими програмами).

Участь у першому засіданні, тема якого «Розробка дидактико-методичного забезпечення викладання хімії в 7 класі за новим Державним стандартом загальної середньої освіти», узяло 10 учителів хімії з 9 районів і міст області (Буринського, Конотопського, Лебединського, Охтирського, Путивльського, Сумського районів та міст Шостка, Охтирка, Лебедин).

Під час роботи було проаналізовано готовність учителів та навчальних закладів до викладання хімії за новою програмою, а саме:

  1. Зроблено порівняльний аналіз змісту природознавчої складової Державного стандарту загальної середньої освіти 2004 та 2011 років.

  2. Проаналізовано зміст програм курсів «Природознавство» (5 клас) та «Хімія» (7 клас) з огляду наступності у викладанні хімії.

  3. Зроблено порівняльний аналіз навчально-методичного забезпечення викладання хімії в 7 класі:

    • програм 2005 та 2015 років;

    • електронних версій підручників 2015 років авторів: Ярошенко О.Г., Савчин М.М., Попеля П.П., Григоровича О.В., Дячук Л.С., Лашевської Г.А.

    • критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів (2008 та 2013 рр.)

Відповідно до виявлених проблем було визначено пріоритетні напрями роботи членів творчої групи, які спрямовані на розробку дидактичних і методичних матеріалів на допомогу вчителям хімії та природознавства.

1ТГ result 2ТГ result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO