Підготовка до ЗНО-2015: відбулися установчі наради-навчання для відповідальних за пункти проведення ЗНО та Уповноважених осіб УЦОЯО

на головну result16 квітня 2015 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за участю заступника директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Русанової Наталії Олександрівни та методиста організаційно-методичного відділу Ханікової Валерії Олександрівни, куратора Сумської області, відбулися установчі нарадинавчання з питань проведення зовнішнього незалежного оцінювання для відповідальних за пункти проведення ЗНО, їх помічників, відповідальних за ЗНО в округах проведення ЗНО та Уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

Наради були відкриті в.о.ректора Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Медведєвим Ігорем Анатолійовичем, який наголосив на безпечному проведенні тестування на пунктах, якісній організації та пунктуальності персоналу.

На нараді для відповідальних за пункти проведення ЗНО, їх помічників, яка була розпочата об 11 годині, були присутні 57 педагогічних працівників області.

Для Уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти з числа працівників Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти нарада була розпочата о 14 годині. На нараді були присутні 30 осіб.

На даних заходах обговорено наступні питання: порядок роботи пунктів проведення ЗНО; вимоги до аудиторій, їх розподіл в пункті; забезпечення пункту проведення ЗНО документами і матеріалами; схеми залучення персоналу; порушення процедури проведення ЗНО; детальне обговорення технологічних карт відповідального та помічника пункту проведення ЗНО, Уповноваженої особи.

P1014443 result P1014465 result

P1014430 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO