Всеукраїнський семінар «Використання мультимедійних навчальних матеріалів та реалізація проекту «Розумники» для освітніх закладів України»

4b9541f38f177481244f8ad5da369b4a16 квітня 2015 року на базі Київського університету ім. Бориса Грінченка відбувся Всеукраїнський семінар «Використання мультимедійних навчальних матеріалів та реалізація проекту «Розумники» для освітніх закладів України», у якому від Сумського ОІППО взяла участь Ященко В.В., методист інформатики.

Всеукраїнський проект «Розумники» (SmartKids) було започатковано 08.05.2014 року з метою сприяння реалізації Закону України «Основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2007-2015 роки» та визначення оптимальних умов для використання новітніх технологій та електронних освітніх ресурсів в навчально-виховному процесі загальноосвітніх навчальних закладів. Проект ініціювали та підтримали: Міністерство освіти і науки України, Інститут інноваційних технологій та змісту освіти, Інститут інформаційних технологій та засобів навчання Національної Академії педагогічних наук України, компанії Інтел Україна, Майкрософт Україна, видавництва «Розумники», ТОВ «Новігатор», Prestigio.

Учасників семінару ознайомили з організаційними та матеріально-технічними умовами реалізації проекту «SmartKids», проміжними результатами експерименту, який впроваджується на базі шкіл Оболонського району м. Київ (у рамках майстер-класу «Я – учасник проекту»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO