Майстер-клас у системі управлінської діяльності керівника загальноосвітнього навчального закладу

IMG 20150330 112252 resultФундаментом управлінської майстерності, однією з форм поширенняуправлінського досвіду, професійного навчання керівників загальноосвітніхнавчальних закладів є майстер-клас керівника.

30 березня 2015 року на базі Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 відбувся науково-практичний семінар «Майстер-клас у системі управлінської діяльності керівника загальноосвітнього навчального закладу» для учителів, які занесені до резерву на заміщення керівних посад директорів шкіл.

Мета семінару – ознайомлення учасників обласного науково-практичного семінару з досвідом роботи керівника загальноосвітнього навчального закладу щодо використання майстер-класів у системі управлінської діяльності.

З великою увагою заслухали учасники методичного заходу виступи щодо технології проведення майстер-класів: Юрченко Людмили Іванівни, методиста по роботі з керівними кадрами Сумського ОІППО «Майстер-клас у системі управлінської діяльності керівника загальноосвітнього навчального закладу»та Луценко Світлани Миколаївни, кандидата наук з державного управління, доцента кафедри державного управління та педагогічного менеджменту Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти «Майстер-клас як інноваційна управлінська технологія».

Практична частина науково-практичного семінару (майстер-класи) була присвячена технології проведення педагогічної ради адміністрацією Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 м. Суми: «Якість знань і навчання школярів у І семестрі 2014-2015 навчального року та завдання на ІІ семестр 2014-2015 навчального року щодо поліпшення контролю і керівництва школою та забезпечення якості рівнів навчальних досягнень», «Наступність у роботі початкової та основної школи» (педрада-консиліум), «Здоровий спосіб життя як ознака компетентної особистості» (педрада-практикум).

З метою підвищення ролі майстер-класів, як ефективної форми пропаганди, поширення та впровадження передового педагогічного досвіду управлінської діяльності, учасникам обласного науково-методичного семінару за напрямом «Майстер-клас у системі управлінської діяльності керівника загальноосвітнього навчального закладу» надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO