Підвищувати кваліфікацію цікаво та корисно

на головну resultУчителі географії, економіки, рідного краю під час перебування на курсах підвищення кваліфікації у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти мають можливість не лише опановувати методику викладання предмету, ознайомлюватися з особливостями використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках природничого спрямування, отримувати в «методичну теку» відеоролики, навчальні фільми та мультимедійні презентації, а й долучатися до актуальних, потрібних, корисних тематичних дискусій під керівництвом кандидата педагогічних наук, доцента, проректора СОІППО Удовиченко Ірини Віталіївни.

Тиждень 02-06 березня 2015 року, для вчителів економіки, проходить під егідою «юридичного всеобуча», організованого за сприяння Координаційної ради молодих юристів. Так, 03-04 березня 2015 року в програмі курсів учителів географії стали досить насиченими та корисними на зустрічі. Зокрема: 03 березня вчителі мали можливість задати питання за напрямом специфіки роботи органів місцевого врядування Казбан Яні Юріївні, головному спеціалісту правового управління Сумської міської ради, а 04 березня – попрацювати з питань податкової системи України з Шевченко Тамарою Михайлівною, головним державним інспектором сектору комунікацій Головного управління державної фіскальної служби у Сумській області.

У форматі «круглого столу» педагоги з різних районів та міст області активно спілкувались з представниками Координаційної ради молодих юристів: Кнуренко Андрієм Миколайовичем, головою КРМЮ при Головному управлінні юстиції у Сумській області; Семенютою Юрієм Івановичем, першим заступником голови КРМЮ при ГУЮ у Сумській області; Бершовим Ігорем Олеговичем, головою КРМЮ при Сумському міському управлінні юстиції. Сподіваємось, висвітлені питання під час всеобучу стануть, принагідно, корисними у практиці роботи вчителів економіки області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO