НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ!

на головнуЗ плином часу змінюється ситуація в суспільстві, яка стосується соціуму, економіки, освіти. Нові підходи вимагають нових рішень.

Специфічність економічних реалій наприкінці минулого року вимагала швидкості у вирішенні стратегічних питань, мобільності в пошуку альтернативних варіантів реалізації запланованого.

Тому, завдяки ініціативі спільної взаємодії компанії «Інтертелеком» – лідеру серед провайдерів регіону (в особі Загорулько В.А., головного менеджеру з продажу та маркетингу відділення у м. Суми) та Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (в особі Удовиченко І.В., проректора з науково-педагогічної роботи) було реалізовано технічну підтримку проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Слова обіцянок миттєво трансформувались у реалії допомоги. Воістину: не словом, а ділом!

Так, завдяки встановленому резервному Інтернет-каналу з використанням стандарту CDMA за технологією RevB, методисти-предметники інституту змогли швидко й своєчасно надіслати олімпіадні завдання в райони (міста) області, навіть за від’єднання від мережі основних надавачів послуг Інтернет. За це адміністрація й колектив Сумського ОІППО щиро вдячні компанії «Інтертелеком».

Саме з метою висловлення слів вдячності, обміну іміджевими символами установ, виокреслення шляхів подальшої взаємодії була організована зустріч представників двох організацій, яка супроводжувалась теплотою атмосфери взаємовідносин та випромінюванням оптимізму. Слова вітання від адміністрації обласного інституту післядипломної освіти пролунали від проректора з науково-педагогічної роботи Ірини Віталіївни Удовиченко. Не забарились з вітаннями та подарунками і наші колеги-інтертелекомівці - Володимир Анатолієвич Загорулько, головний менеджер з продажу та маркетингу.

Тепер уже друзі й партнери (СОІППО – Інтертелеком) обговорили перспективи подальшої роботи, адже зовсім скоро стартує ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад, а компанія «Інтертелеком» має велику кількість соціальних проектів, що допомагають забезпечити найновішими телекомунікаційними послугами різні галузі соціально-економічної системи держави. У домовленостях – зустрічатись частіше, адже завжди приємно поспілкуватись з тими, хто підтримує інновації, цікаві задуми, а ще більше, допомагає їм реалізуватися і втілитися в життя, зокрема в роботі з обдарованою учнівською молоддю Сумщини.

Адміністрація інституту вдячна правлінню компанії за проявлену ініціативність та має надію на подальшу співпрацю.

P1011336 P1011348

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO