uvaga

  КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ТА АНОНСИ ПОДІЙ:                                                                          Заходи з безпеки badaboom

Технічна підтримка дистанційного навчання: 

nushsoippo@gmail.com

Інформація щодо часу початку навчальних занять у КЗ СОІППО

Додаткове замовлення на курси ПК 2024 за кошти фізичних/юридичних осіб 

21 листопада 2024 року відбудеться 

Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «ЗАКЛАД ОСВІТИ – ТЕРИТОРІЯ ЗДОРОВ’Я, БЕЗПЕКИ, ПІДТРИМКИ»

МЕТОДИЧНІ ЗАХОДИ  ЖОВТНЯ 2024 РОКУ

АБІТУРІЄНТАМ!

З 2 вересня до 14 жовтня оголошується додатковий набір на навчання до магістратури за спеціальностями 053 Психологія та 073 Менеджемент. За додатковою інформацією зветатися за   тел.: 066 60 79 768 (Стукалова Тетяна)

Останні новини

МОБІЛЬНЕ КОНСУЛЬТУВАННЯ: ІСТОРІЯ

1 gНа базі Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, 25 липня 2024 року було організовано  консультування (методист з громадянської та історичної освітньої галузі навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, Третьякова О.В.) для педагогічної спільноти області з питань: навчально-методичного забезпечення з історії для 7 класу; можливостей застосування цифрових освітніх ресурсів на уроках історії; використання цифрових технологій для пошуку  історичної та суспільно значимої інформації, її добору, перевірки, упорядкування; планування роботи вчителями історії за напрямом подолання освітніх втрат у здобувачів освіти; організації системи оцінювання навчальних досягнень учнів

28-29 ЛИПНЯ УКРАЇНА ВШАНОВУЄ ПАМ’ЯТЬ ЖЕРТВ ТРАГЕДІЇ В ОЛЕНІВЦІ

1234Відповідно до Розпорядження Кабінету міністрів України від 21.06.2024 № 570-р «Про заходи з відзначення у 2024 році Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України», 28-29 липня вшановується пам'ять жертв трагедії у Оленівці, під час якої загинули українські військовополонені – захисники «Азовсталі».

МОБІЛЬНЕ КОНСУЛЬТУВАННЯ: ТЕХНОЛОГІЧНА ОСВІТНЯ ГАЛУЗЬ

1Зображення1На базі Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, 22 липня 2024 року було організовано  консультування (методист технологічної освітньої галузі навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, Коренева І.В.) для педагогічної спільноти області з питань: навчально-методичного забезпечення  5-7 класів; організації уроку в системі проєктно-технологічної діяльності; можливостей застосування цифрових освітніх ресурсів під час проєктування та виготовлення виробів; планування роботи вчителями технології (трудове навчання) за напрямом подолання освітніх втрат у здобувачів освіти; організації системи оцінювання навчальних досягнень учнів.    

МЕТОДИЧНА МОЗАЇКА ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ. ОНЛАЙН КОНСУЛЬТАЦІЯ

1 gНа базі Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, 17 липня 2024 року було організовано  консультування (методист з іноземних мов навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, Шалімова Т.І.) для педагогічної спільноти області з питань: розробки навчальної програми з іноземних мов (англійська, німецька, французька) для 7 класу на основі модельної навчальної програми; навчально-методичного забезпечення з іноземних мов для 7 класу; застосування елементів діджиталізації у мотивації навчання учнів, планування роботи вчителями іноземних мов за напрямом подолання освітніх втрат у здобувачів освіти; організації системи оцінювання навчальних досягнень учнів.    

ЛІНГВОСЕТ «ГОВОРІМО УКРАЇНСЬКОЮ!»

1У спекотний день немає нічого бажанішого за склянку холодного квасу. Цей традиційний напій відмінно втамовує спрагу й славиться багатьма корисними властивостями.

Хлібний квас, традиційно поширений напій, відомий ще з часів Русі-України. Перші літописні згадки про нього зустрічаються ще 989 року й належать до періоду хрещення Русі-України.

Традиційний слов’янський напій, отриманий способом «живого» бродіння, називався сирівець (квас). Його виготовляли переважно з житнього борошна або житнього хліба й солоду.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO