Програмне забезпечення для створення 3D-графіки

Програми для 3D-моделювання можуть допомогти перетворити деякі ідеї в красиві моделі і прототипи, які згодом можна буде використовувати в самих різних цілях. Ці інструменти дозволяють створювати моделі з нуля, незалежно від рівня підготовки. Деякі 3D редактори досить прості, їх, в короткі терміни, освоїть навіть новачок.

WINGS 3D

Програма Wings 3D є просунутим інструментом для тривимірного моделювання. Користувачам надається безліч інструментів, за допомогою яких можна створювати дуже реалістичні моделі. Wings 3D має простий та зручний інтерфейс, вбудований інструмент відображення AutoUV і може експортувати готові файли в більшість популярних 3D-форматів. Незважаючи на всі свої достоїнства, такі, як підтримка віртуального відображення для симетричного моделювання, Wings 3D не підтримує анімацію.

http://www.wings3d.com/?page_id=84

DAZ STUDIO

Daz Studio – це потужне і при цьому абсолютно безкоштовне програмне забезпечення для тривимірного моделювання. Не можна сказати, що для новачків – це легкий для освоєння інструмент, доведеться довго вивчати можливості програми.  Однією з фішок програми є створення 3D-зображень
з GPU прискоренням під час рендеринга, що дає можливість створювати дуже реалістичні моделі. Також в Daz Studio є підтримка створення сцен і функціонал для анімації моделей.

https://www.daz3d.com/get_studio

AUTODESK 123D

Програма AutoDesk 123D – це великий набір різних інструментів для CAD і 3D-моделювання. 
За допомогою програми можна проектувати, створювати і візуалізувати практично будь-які
3D-моделі. AutoDesk також підтримує технологію 3D-друку. Основний сайт AutoDesk 123D має кілька сателітів, де можна знайти безліч цікавих безкоштовних 3D-моделей, з якими можна поекспериментувати або просто використовувати їх в особистих цілях.

https://www.tinkercad.com

3DCRAFTER


Безкоштовна програма 3D Crafter призначена для 3D-моделювання в режимі реального часу і створення анімацій. Основна фішка даного редактора – інтуїтивно
зрозумілий підхід
«drag-and-drop». Складні моделі можуть бути побудовані за допомогою простих форм, програма підтримує скульптурне моделювання та 3D-друк. Це один з найбільш зручних інструментів для створення анімації.

http://amabilis.com/downloads/

OPEN CASCADE


Open Cascade - це комплект розробника програмного забезпечення, призначений для створення додатків, пов'язаних з 3D-CAD. Він включає в себе спеціальні, розроблений спільнотою C ++ бібліотеки класів, які можна використовувати для моделювання, візуалізації і обміну даних, а також для швидкої розробки додатків.

https://www.opencascade.com/

3 D-друк

3D-друк – це процес створення тривимірних твердих об'єктів з цифрового файлу.

Створення 3D-друкованого об'єкта досягається за допомогою адитивних процесів. У процесі друку об'єкт створюється шляхом накладання послідовних шарів матеріалу. Кожний з цих шарів можна розглядати як тонко нарізаний горизонтальний перетин майбутнього об'єкта.

3D-друк дозволяє створювати складні (функціональні) форми, використовуючи менше матеріалу, ніж традиційні методи виготовлення.

https://www.youtube.com/watch?v=Nz_MhaQBLTY

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO