ОНЛАЙН-НАРАДА ДЛЯ ДИРЕКТОРІВ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИХ ЦЕНТРІВ ЩОДО АКТУАЛЬНИХ ПИТАНЬ ДІЯЛЬНОСТІ ІРЦ

golovnaЗ урахуванням реалій сьогодення та дії правового режиму воєнного стану питання створення безпекових умов при організації роботи інклюзивно-ресурсних центрів залишаються пріоритетними, –  на цьому наголосив начальник відділу інклюзивної, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Віталій БІЛАШ під час онлайн-наради для директорів інклюзивно-ресурсних центрів 31 серпня 2023 року.

У ході наради завідувачем обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Юлією ДІДОРЕНКО окреслено питання забезпечення освітніх послуг для дітей з особливими освітніми потребами у 2023/2024 навчальному році. Окрему увагу приділено питанням комплектування інклюзивних та спеціальних груп у закладах дошкільної освіти відповідно до типології освітніх труднощів дітей та ступеня їх прояву; змінам у функціоналі та оновленні в роботі автоматизованої системи АС «ІРЦ».

Досвідом співпраці інклюзивно-ресурсних центрів з громадськими організаціями та установами поділилася Юлія КРИКУНЕНКО, директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр № 1 Сумської міської ради».

Учасники наради долучилися до загального обговорення актуальних питань діяльності інклюзивно-ресурсних центрів області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO