ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ТА ДІЯЛЬНІСТЬ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИХ ЦЕНТРІВ ОБЛАСТІ В ПЕРІОД ДІЇ ВОЄННОГО СТАНУ

01У період воєнного стану інклюзивно-ресурсні центри повинні спрямовувати свою діяльність на подолання в осіб з особливими освітніми потребами освітніх труднощів, у тому числі тих, що виникли внаслідок психологічної травми, - на цьому наголосив начальник відділу інклюзивної, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Віталій БІЛАШ під час онлайн-наради для директорів інклюзивно-ресурсних центрів 19 серпня 2022 року.

Про необхідність забезпечення надання якісних освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами у 2022/2023 навчальному році говорила завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Юлія ДІДОРЕНКО.

Наталія ЮШКО, заступник начальника управління – начальник відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти в Сумській області проаналізувала стан організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти Сумської області за результатами інституційних аудитів.

Учасники наради долучилися до загального обговорення щодо проблемних питань діяльності інклюзивно-ресурсних центрів області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO