ОБГОВОРЕНО ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИХ ЦЕНТРІВ ОБЛАСТІ

З директорами інклюзивно-ресурсних центрів 21 червня 2022 року проведено онлайн-нараду під час якої обговорено підсумки роботи інклюзивно-ресурсних центрів області у 2021/2022 навчальному році та відзначено позитивну динаміку в розвитку інклюзивної освіти.

У ході наради завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Юлія ДІДОРЕНКО акцентувала увагу на питаннях підвищення кваліфікації керівників та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів у 2023 році та розглянули з учасниками наради проект Порядку утворення та функціонування спеціальних класів.

Методист обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Алевтина БЕСПАЛЬЧИК наголосила на організації роботи інклюзивно-ресурсних центрів області в літній період в умовах воєнного стану.

Підбиваючи підсумки онлайн-наради, начальник відділу інклюзивної, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Віталій БІЛАШ наголосив на постійній співпраці інклюзивно-ресурсних центрів та закладів освіти щодо надання якісних послуг дітям з особливими освітніми потребами.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO