РАННЄ ВТРУЧАННЯ Є ВСЕСВІТНЬО ВИЗНАНОЮ ПОСЛУГОЮ, ОТРИМАННЯ ЯКОЇ МАКСИМАЛЬНО ЗБІЛЬШУЄ МОЖЛИВОСТІ ДІТЕЙ НА РЕАЛІЗАЦІЮ ВЛАСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ

IMG20211223140328На цьому наголосив під час онлайн-наради для директорів інклюзивно-ресурсних центрів 23 грудня 2021 року начальник відділу інклюзивної, позашкільної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Віталій БІЛАШ.

 

У рамках наради обговорено питання залучення фахівців інклюзивно-ресурсних центрів до надання послуги раннього втручання, підготовки звітної та аналітичної інформації за підсумками діяльності інклюзивно-ресурсних центрів у 2021 році.

Завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Юлія ДІДОРЕНКО акцентувала увагу на застосуванні рівнів підтримки та визначенні типологій освітніх труднощів дітей з особливими освітніми потребами.

Алевтина БЕСПАЛЬЧИК, методист обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти  ознайомила з рекомендаціями Міністерства освіти і науки України щодо організації освітнього процесу для дітей з особливими освітніми потребами в дитячих будинках-інтернатах системи Міністерства соціальної політики України.

Окрему увагу приділено вирішенню проблемних питань, що виникають під час діяльності інклюзивно-ресурсних центрів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO