2016 рік оголошено роком англійської мови

Указом Президента України від 16 листопада 2015 за № 641 2016 рік оголошено роком англійської мови. Саме тому кафедрою соціально-гуманітарної освіти запроваджується новий ресурсний проект «Сучасний англійський: ресурси, проекти, партнери» (координатор Шкумат О.С.). Пропонуємо першу підбірку віртуальних ресурсів з дайджестом змісту. Сьогодні знання мов перетворюється на обовязкову вимогу до сучасного фахівця. Саме тому знання англійської мови - це величезний ресурс розвитку, доступу до найсучасніших ресурсів, досвіду, світових грантових програм. 87 % інформації в Інтернеті дається англійською мовою, за статистикою, 1 мільярд дорослого населення працює в Інтернеті. Ми пропонуємо ці сайти, якими вони можуть скористатися в своїй роботі.

  1. http://www.usingenglish.com/ - на цьому сайті ви знайдете різноманітні темі: граматика, тести, форум, артиклі, матеріали для вчителів англійської мови.

  2. http://esl.about.com/ - цей сайт допоможе знайти багато тем: література, історія, музика, їжа, здоров’я, гроші, відпочинок. Для вчителів англійської мови.

  3. http://learn-english-today.com/index.html - на цьому сайті знаходяться безкоштовні ресурси та матеріали для ESL-EFL всіх рівнів.

  4. http://a4esl.org/g/hприблизно тисячі вправ на різні темі: граматика, лексика, фонетика. Постійне поновлення. Для вчителів англійської мови.

  5. http://learnnamericanenglishonline.com/ - ресурс для вивчаючих англійську мову. Весь матеріал по рівням. Для вчителів англійської мови.

  6. http://www.britishcouncil.org/english - сайт Британської Ради. Підкасти, навчальні відео. Для вчителів англійської мови.

  7. http://www.manythings.org/ - дуже змістовній сайт, навіть носії використовують його. Тут можна підготуватися до іспитів TESL/TEFL. Є розділи на мовне відпрацювання, ідіоми, сленги, та інші корисні речі. Для вчителів англійської мови.

  8. http://www.better-english.com/exerciselist.htm - 250 вправ на різноманітні аспекти знань англійської мови: від розширення словарного запасу, використання пунктуації і до вживання дієслова. Кросворди.

  9. http://www.eslgold.comсайт для всіх аспектів вивчення англійської мови.

  10. http://www.englishdaily626.comвокабул яр , граматика, сленги, ідіоми, жарти. Для вчителів англійської мови.

  11. http://learnenglish.britishcouncil.org/en/ - Британські представництва.

  12. http://www.engvid.comна цьому сайті англійські відео уроки.

  13. http://dliavseh.at.ua/load/prikhologu/anglijska_mova/ – матеріали для проведення уроків з англійської в 1-11 класах.

  14. http://meyodportal/net/taxonomy/tern/187 – розробки уроків, презентації.

  15. http://osvita.ua/languages/english-online/16252/ – онлайн матеріали для вчителів англійської мови.

  16. www.english-to-go-com – програма, построєна по типу цепочки уроків для різних рівнів навчання.

  17. www.kidlink.org – програма, яка об’єднує дітей різних країн, пропонує учать в дискусіях, в міжнародних проектах.

  18. www.londonslang.com – англійський сленг.

  19. http://englishtips.org - все для учителів англійської мови. На цьому сайті, ви можете знайти: книжки, статті, міні уроки, граматика, художня література, газети, журнали, електронні книжки - що є дуже зручним на теперішній час. Аудіо та відео курси, англійська мова з професіоналами по скапу – це найзручніший спосіб вивчити англійську мову. Також є змога доповнювати свої знання по скапу з носієм англійської мови. Оновлення на сайті постійне.

  20. www.eun.orgєвропейська шкільна сітка, матеріали для учителів та ті хто навчається. Новини, пошук для проекту и переписки з носієм англійської мови, це дуже зручно коли іноземну мову ви можете вивчати вдома коли у вас є вільний час. Багато топіків на різні теми, новини.!!!!

  21. www.englishpage.com на цьому сайті все для того щоб вивчити англійську мову, та все для тих хто її викладає. Словник - який поповнюється постійно сучасними словами, щоб ви мали змогу розмовляти сучасною англійською мовою. Уроки по граматиці, фразеологізми для учителів та студентів, всіх вивчаючих англійську мову.

  22. http://www.duolingo.com - школа для вивчення англійської та інших іноземних мов. В наявності граматичні вправи, форум де ви зможете задати питання, якщо вас щось цікавить детальніше в певній темі.

  23. https://www.youtube.com/user/MinooAngloLink - корисні граматичні уроки. Рівень Intermediate to advanced. Відео в якому доступно пояснюють граматику та вчать правильно вимовляти слова. Всі аспекти англійської мови, з важливих граматики і лексики тим способом поліпшення швидкості мови, вимови та аудіювання.

  24. http://lang-8.com/ - цей сайт дає змогу вивчати іноземну мову методом краудсорсінга: ви друкуєте на іноземній мові текс, диктант, а носій іноземної мови виправляє помилки, це дуже зручно для школярів удосконалювати свої знання вдома у вільний час. Учителям дає змогу спілкуватися з носієм англійської мови.

  25. http://www.tolearnenglish.com/ - освоївши цей сайт, можна обійтись і без підручників граматики, – тут є усе: від теорії до практичних завдань, яких, до речі, більше 10 тис. Все пояснюється дуже просто та доступно для тих, хто хоче вивчити англійську мову або вдосконалити її.

Якщо у вас добре працює зорова пам’ять, скористайтеся словниками в картинках для розширення вашого словникового запасу. Ось кілька цікавих ресурсів:

http://testyourvocab.com/ - Найкращим методом поповнення словникового запасу, як і вивчення мови загалом, є, безумовно, спілкування, проте з чогось потрібно ж починати.  Якщо крім гугл перекладача, Ви не знаєте інших аналогів, то цей пункт Вам знадобиться.

http://en.leengoo.com/ - творці цього проекту вважають, що нові слова можна запам’ятати тільки в контексті і тільки якщо ці слова хоча б кілька разів «позгадувати». На цьому й побудований метод вивчення. Найважливіша фішка сайту полягає в тому, що Leengoo стежить за прогресом вивчення, пропонуючи призабуті слова на повторне засвоєння.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO