Семінар 13.12.2012

Обласний семінар «Школа інклюзивної освіти»

 

На базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 13 грудня 2012 року відбувся обласний семінар «Школа інклюзивної освіти» для спеціалістів, методистів відділів освіти райдержадміністрацій, міськвиконкомів, які опікуються цим питанням, та заступників директорів з навчально-виховної роботи базових загальноосвітніх навчальних закладів із впровадження інклюзивного навчання.

Семінар був організований спільно з  управлінням освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації і складався з двох частин: теоретичної (виступи та доповіді) та практичної. Захід очолив виконуючий обов’язки ректора Сумського ОІППО Живодьор В.Ф., активну участь у роботі брала перший проректор Сумського ОІППО Артюшкіна Л.М.. У першій частині учасники семінару заслухали спеціаліста управління освіти і науки облдержадміністрації Кириченко О.М., завідуючу обласною психолого-медико-педагогічною консультацією Гаєву Н.Ф., завідуючу обласним центром практичної психології та соціальної роботи при управлінні освіти і науки облдержадміністрації Марухину І.В., членів науково-дослідної лабораторії інклюзивного та інтегрованого навчання Сумського ОІППО Борцову М.В., Фурман О.О. та Троіцьку М.Є., яка провела інтерактивне заняття «Формування психологічної готовності вчителя до організації роботи з дітьми з особливими освітніми потребами».

Підсумки семінару були підведені у формі роботи круглого столу, що надало всім бажаючим можливість висловити свої думки та проблеми при впровадженні інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах.

Членами науково-дослідної лабораторії інклюзивного та інтегрованого навчання Сумського ОІППО у формі електронного посібника були підготовлені методичні рекомендації щодо організації роботи з дітьми, які мають особливі освітні потреби; крім того учасники семінару отримали навчальну літературу, надану на благодійних засадах Національною Асамблеєю інвалідів України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO