ОБЛАСНИЙ МЕТОДИЧНИЙ ВЕБІНАР УЧИТЕЛІВ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

головнуВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2020 рік, 28 травня 2020 року відбувся обласний методичний вебінар «Текстоцентрична та читацькоцентрична парадигма навчання змісту зарубіжної літератури» для вчителів зарубіжної літератури закладів загальної середньої освіти.

Чхайло Л.М., методист із зарубіжної літератури та мов національних меншин навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, ознайомила вчителів з особливостями читацькоцентричної та текстоцентричної парадигми у вивченні зарубіжної літератури в школі.

Сорока І.І., учитель зарубіжної літератури та російської мови Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 м. Суми, поділилася досвідом роботи з візуалізації навчального матеріалу для розвитку читацької компетентості учнів.

У режимі вебінару до заходу з тематичними виступами приєдналися:

  • Кузнецова Л.М, учитель зарубіжної літератури Сумської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів № 20 Сумської міської ради, – «Розвиток читацької діяльності учнів на уроках зарубіжної літератури та в позакласній роботі»;
  • Безкорса О.А., учитель зарубіжної літератури Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 імені Б. Берестовського м. Суми, – «Використання засобів віртуальної реальності для роботи з текстом та активізації читацької діяльності учнів на уроках літератури».

За підсумками обласного вебінару надано методичні рекомендації.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO