Підготовка до нового циклу навчання в Новій українській школі

GOLOVNAНова українська школа впевнено крокує до 3 класу. З метою надання методичної підтримки вчителям області в період переходу Нової української школи  до циклу 3–4 класів, 05 березня 2020 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти  відбувся майстер-клас від співавтора лінійки підручників для НУШ «Я досліджую  світ»  та   підручників  з інформатики   Марини  Корнієнко за  темою  « Інформатична   і   технологічна складові курсу "Я досліджую світ".

Учасниками заходу стали вчителів других класів, які у 2020-2021 навчальному році  будуть викладати курс  «Я досліджую світ»  та інформатику у початковій школі.

Зібрання відкрив ректор Сумського ОІППО Юрій Нікітін. Він назвав основні напрями реформування змісту освіти, наголосив на особливій ролі вчителя початкових класів та вчителя інформатики.

Модератори заходу -  старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Зоя Декунова та Алла Лавська.

Упевнені, що учасники заходу поповнили свої методичні скарбнички новими секретами майстерності щодо інформатичної   і   технологічної складових курсу "Я досліджую світ".

По завершенню учасники заходу отримали  презентаційні матеріали та сертифікати.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO