Обласний семінар для заступників директорів, які відповідають за виховну роботу в закладах загальної середньої освіти

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 03.03.2020 на базі Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. Д. Косаренка проведено обласний семінар за темою «Сучасні підходи до організації виховної роботи у закладах загальної середньої освіти» для заступників директорів закладів загальної середньої освіти області.

У заході взяли участь: Токаренко О.М., директор Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. Д. Косаренка та 50 заступників директорів, які відповідають за виховну роботу у закладах загальної середньої освіти області.

Обласний семінар відкрила Блужан Т.В., методист з виховної роботи Сумського ОІППО, яка ознайомила присутніх із планом роботи обласного семінару та закцентувала увагу присутніх на сучасних формах проведення виховних годин у закладах загальної середньої освіти.

Юшко Н.В., заступник начальника управління – начальник інституційного аудиту Державної служби якості освіти у Сумській області, розповіла про організацію освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти області на засадах людиноцентризму, особливості прийняття управлінських рішень на основі конструктивної співпраці учасників освітнього процесу та взаємодії закладів освіти з місцевою громадою.

Івченко С.В., заступник директора з виховної роботи, поділилася досвідом ведення документації з виховної роботи та упровадження інноваційних проєктів у виховний процес, представила зразки різних видів документації.       

Учасники семінару відвідали виховні години: «Емоції: як ми відчуваємо», «Як влаштований наш розум»; взяли участь у форум-театрі «Стоп булінг!», майстер-класі «Творити добро – легко»; ознайомилися з діяльністю волонтерського загону «Палаючі серця» та роботою музейного комплексу.

По завершенню обласного семінару учасникам надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO