Методичний порадник з математики

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 26 лютого 2020 року на базі  Лебединської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Лебединської міської ради Свєтловою Т.В., методистом з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, проведено методичний порадник «Підготовка учнів закладів загальної середньої освіти до ЗНО та олімпіади з математики: організаційно-методичні аспекти» для 27 учителів математики закладів загальної середньої освіти м. Лебедин та Лебединського району.

На заході були присутні Бакликов О.М., міський голова м. Лебедин; Вялкова Л.В., завідуюча міським методичним кабінетом відділу виконавчого кабінету Лебединської міської ради; Сагайдачна Н.М., завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти Лебединської районної державної адміністрації; Ружицька Т.І., методист з математики міського методичного кабінету відділу виконавчого кабінету Лебединської міської ради; Білоножко І.І., методист районного методичного кабінету відділу освіти Лебединської районної державної адміністрації.

На початку заходу Свєтлова Т.В., методист з математики Сумського ОІППО, наголосила на організаційно-методичних аспектах роботи з учнями  закладів загальної середньої освіти в контексті підготовки до ЗНО з математики в 2020 році та провела практичне заняття-тренінг з розв’язування завдань у формі зовнішнього незалежного оцінювання з математики, проаналізувала й надала методичний коментар щодо розв’язків цих завдань учителями.

Окрім того, методист з математики проаналізувала результативність участі учнів закладів загальної середньої освіти м. Лебедин та Лебединського району в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики в 2011-2020 рр. та наголосила на організаційно-методичних аспектах підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики; особливостях використання сучасних он-лайн ресурсів у процесі підготовки учнів до олімпіади з математики.

За результатами порадника вчителям надано методичні рекомендації щодо підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до ЗНО та олімпіади з математики.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO