Обласна школа педагогічної майстерності

головну 1Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 18 лютого 2020 року на базі Краснопільської гімназії Краснопільської селищної ради проведено обласну школу педагогічної майстерності «Використання елементів модульно-розвивального навчання в процесі підготовки до ЗНО та ДПА з математики» для 26 керівників методичних об’єднань учителів математики закладів загальної середньої освіти області.

На заході були присутні Бесараб В.В, завідувач методичного кабінету відділу освіти Краснопільської селищної ради; Горова О.М., методист методичного кабінету відділу освіти Краснопільської селищної ради; Зінченко С.С., директор Краснопільської гімназії Краснопільської селищної ради.

Відповідно до програми заходу, Свєтлова Т.В., методист з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, зосередила увагу на модульно-розвивальному навчанні: акцентах діяльності та методичних аспектах; окреслила перспективні напрями роботи щодо використання вчителями математики елементів модульно-розвивального навчання в процесі підготовки до ЗНО та ДПА з математики.

Горова О.М., методист методичного кабінету відділу освіти Краснопільської селищної ради, ознайомила присутніх з використанням елементів модульно-розвивального навчання для підготовки учнів до ЗНО та ДПА з математики.

Волобуєва Л.М., учитель математики Краснопільської гімназії Краснопільської селищної ради, провела урок математики в 6 класі з теми «Коло і круг» і майстер-клас «Використання елементів модульно-розвивального  навчання в процесі підготовки до ЗНО та ДПА з математики».

Руденко Л.В., учитель математики Ворожбянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Білопільської районної ради, ознайомила присутніх з системою роботи щодо методичного забезпечення уроків (міні-модулів).

За результатами обласної школи педагогічної майстерності учасникам заходу надано методичні рекомендації щодо використання елементів модульно-розвивального навчання в процесі підготовки до ЗНО та ДПА з математики.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO