АНТОЛОГІЯ «СУМЩИНА. ВЕЛИКА СПАДЩИНА. КРАЄЗНАВСТВО»

kniga16 січня у приміщенні Конгрес-центру Сумського державного університету відбулася презентація третьої книги серії видань «Сумщина. Велика спадщина», що узагальнює доробок багатьох поколінь краєзнавців нашого краю. Книга містить два розділи – «Спадщина» й «Сучасність», що поділені на глави, присвячені постатям визначних дослідників краю.

Приємно відзначити, що до другого розділу видання потрапили окремі твори чотирьох членів науково-дослідної лабораторії історико-краєзнавчих досліджень КЗ СОІППО: Д. В. Кудінова, М. А. Михаліченко, В. О. Оліцького і В. І. Цибки.

Читач «Краєзнавства» може ознайомитися з такими публікаціями цих авторів: «Формування та діяльність Сумського осередку Російського товариства Червоного Хреста в період Російсько-турецької війни 1877–1878 рр.» (Кудінов Д. В.), «Військова мода доби Української революції» (Михайліченко М. А.), «Спротив антицерковній кампанії на Сумщині» (Оліцький В. О.), «Нові матеріали до родоводу Харитоненків» (Цибка В. І.). У книзі подана й стисла біографічна інформація та перелік обраних краєзнавчих праць науковців.

Книга видана коштом обласного бюджету за сприяння Сумської обласної ради. Примірники нової книги антології будуть розміщені у бібліотеках музеїв і навчальних закладів краю. Незабаром вона з’явиться й у книгозбірні інституту.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO