Професійний психологічний супровід Малої академії наук України в умовах позашкілля

 resultОсобливості психологічного супроводу Малої академії науки України в умовах закладу позашкільної освіти розглядали в рамках обласного навчально-методичного семінару практичні психологи позашкілля Сумської області.

Захід проведено навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 12 грудня 2019 року на базі комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

У сучасній освіті України домінує ідея формування людини-дослідника, здатної до творчого мислення, самостійного пошуку шляхів вирішення актуальних проблем. Мала академія наук в системі безперервної освіти – освітня система, спрямована на пошук, підтримку, сприяння творчому розвитку обдарованих, здібних до наукової діяльності учнів, школярів, студентів. Вона забезпечує організацію і координацію їх науково-дослідницької діяльності, створює умови для інтелектуального, духовного, творчого розвитку та професійного самовизначення, сприяє зростанню наукового потенціалу країни. Реалізація цих завдань на сучасному етапі неможлива без професійного психологічного супроводу.

Семінар розпочала Алла ЧЕРНОМАЗ, методист комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, яка ознайомила присутніх з організацією роботи Малої академії наук України в системі позашкільної освіти.

У ході інтерактивної взаємодії під модеруванням Лариси КОНДРАТЕНКО, методиста навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної, учасники заходу визначилися з особливостями та змістом психологічного супроводу Малої академії наук в умовах позашкілля.

Свій досвід роботи з означеного питання презентувала Наталія СИДОРЕНКО, практичний психолог комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO