ПЕДАГОГІЧНА ПРАКТИКА В СУМСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ УНІВЕРСАЛЬНІЙ НАУКОВІЙ БІБЛІОТЕЦІ

nagolovnuВідповідно до плану роботи комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 03 грудня 2019 року в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулися інтерактивні практичні заняття для слухачів курсів підвищення кваліфікації бібліотекарів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної освіти, які проводила куратор групи, викладач методики бібліотечної справи, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри теорії і методики змісту освіти Лариса Сєрих.

Мета і завдання практичних занять: підвищення теоретичного та методичного рівня фахівців бібліотечної справи з питань формування креативності учнів /вихованців/ шляхом використання традиційних та інноваційних підходів до різних аспектів формування бібліотечно-бібліографічної грамотності учнів, розвиток в учасників інтерактивних занять мотивації до удосконалення роботи з організації бібліотечно-бібліографічної обізнаності школярів-читачів.

Відкрили практику Наталія Дмитракова, заступник директора з наукової роботи Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки та Лариса Сєрих, доцент кафедри теорії і методики змісту освіти КЗ СОІППО.

З метою стимулювати бібліотекарів до набуття практичних умінь шляхом удосконалення бібліотечної справи в практичній діяльності учасники практики переглянули презентацію «Новації, які очікує бібліотека» (Дмитракова Н.); докладно ознайомилися з періодичними виданнями, котрі пропонує обласна бібліотека у 2020 році (Фесенко Н.).

Продовжили роботу переглядом буктрейлерів «Нотатки до УДК», «Робота з ресурсами базових знань», «Експертиза культурних цінностей», «Електронна бібліотечна звітність».

Підведення підсумків роботи та ухвала рекомендацій учасникам педагогічної практики проходило у вигляді круглого столу, де бібліотекарі обговорювати інноваційні форми проведення бібліотечних заходів, обмінялися думками та перспективними напрямами формування бібліотечно-бібліографічної грамотності читачів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO