Засідання обласної школи передового педагогічногодосвіду

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік 27 листопада на базі Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17 м. Суми відбулось засідання обласної школи передового педагогічного досвіду роботи Філатовій С.Ю. з теми «Використання інноваційних технологій на уроках географії та економіки з метою розвитку творчої обдарованості учнів».

У заході взяли участь учителі географії з Білопільського, Буринського, Великописарівського, Глухівського, Краснопільського, Лебединського, Роменського, Середино-Будського, Тростянецького районів, міст Лебедин, Ромни, Шостка, Буринської міської ради Буринського району, Кролевецької міської ради Кролевецького району, Новослобідської сільської ради Путивльського району (у загальній кількості – 27 осіб).

Відкрив школу, ознайомив учасників з програмою роботи, виступив з доповіддю «Використання інноваційних технологій навчання – важлива умова модернізації освітнього процесу в Новій українській школі» Попов В.Д., методист з географії та економіки навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Попов В.Д. зосередив увагу учасників школи на посиленні вимог до організації освітнього процесу, важливості запровадження таких форм та методів роботи, які б сприяли поліпшенню якості освіти, розвитку творчої обдарованості учнів.

У ході проведення заходу учасники ознайомилися з досвідом педагогічної діяльності учителя географії і економіки Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17 м. Суми Філатової С.Ю., яка презентувала присутнім власну систему роботи з розвитку творчої обдарованості на основі використання інноваційних технологій, запровадження якої підтверджується якістю знань учнів.

Учасники засідання обласної школи передового педагогічного досвіду відвідали урок у 8 класі з теми «Корисні копалини України. Класифікація за використанням, закономірності поширення. Паливні корисні копалини», під час якого Філатова С.Ю. продемонструвала використання в освітньому процесі інтерактивних та інформаційно-комунікативних форм роботи, а також майстер-клас з теми «Використання принципів дискусійної гри «шість капелюхів» для розвитку творчого мислення на уроках географії».

Окрім того Філатова С.Ю. провела для вчителів географії закладів загальної середньої освіти області заняття з технології розв’язування проблемних і практичних завдань з географії та економіки, які педагог використовує у процесі підготовки школярів до участі в олімпіадних змаганнях та інтелектуальних конкурсах.

Учасники обласної школи передового педагогічного досвіду обмінялися думками, висловили власні пропозиції щодо важливості використання інноваційних технологій на уроках географії та економіки з метою розвитку в учнів творчих здібностей та обдарованості.

За результатами роботи обласної школи передового педагогічного досвіду учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO