Тільки разом-до навчання через гру!

20191119 094750 result19 листопада 2019року відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між МОН України та the LEGO Foundation щодо упровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес в закладах дошкільної, загальної середньої та вищої освіти в залі колегії Міністерства освіти і науки України відбулася робоча нарада. У якій взяли участь представники закладів освіти, які вже у 2020 році будуть запроваджувати спецкурс з діяльнісних методів навчання для майбутніх педагогів дошкільників , вчителів початкової школи та діючих педагогів початкової школи і закладів дошкільної освіти.

З вітальним словом до учасників зібрання звернулася заступник Міністра Міністерства освіти і науки України Любомира Мандзій, яка зазначила, що зміни в освіті мають бути сталими, стійкими та системними. Олена Ліннік, експерт директорату дошкільної та шкільної освіти повідомила, що 20 закладів України - це тільки початок, адже педагог повинен розуміти цінності НУШ і що практично, а не теоретично означає діяльнісний підхід.

Керівниця освітніх ініціатив в Україні Оксана Рома зазначила, що успіхи, виклики та перспективи впровадження спецкурсу «Навчання через гру» у закладах післядипломної освіти мають пілотні заклади,а саме Вінницька академія неперервної освіти, Запорізький інститут післядипломної освіти, Одеська академія неперервної освіти. Станом на зараз запит на цей спецкурс у 2020 в кожній із пілотних областей - більш ніж 600 осіб!

Для педагогів, які вже працюють, завданням є створення майданчиків на базі ОІППО, де можна якісно, не для галочки, проходити підвищення кваліфікації, практикувати, а не слухати про діяльнісний підхід.

Представники від Сумського ОІППО Алла Лавська та Зоя Декунова старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти взяли участь у розробці дорожньої карти та висловили готовність долучитися до проекту і рухатися вперед.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO