Готуємося до ЗНО з англійської мови у співпраці з MM©Publication та К©«Лінгвіст»

головнуСумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти 21 листопада 2019 року проведено (модератор Клюніна Н.В.), спільно з К©  «Лінгвіст» та MM©Publication, семінар-навчання «ЗНО – найважчі частини» для 120 учителів англійської мови закладів загальної середньої освіти та викладачів закладів вищої освіти Сумської області, який відкрила проректор СОІППО Удовиченко І.В.

На початку тематичного зібрання Удовиченко І.В., вітаючи учасників семінару-навчання, наголосила на важливості проведення заходів такого формату, що сприяють активізації навчальної, самонавчальної діяльності учасників освітнього процесу за напрямом ефективної підготовки до ЗНО.

Тренувальні вправи щодо змістової частини ЗНО з англійської мови, під час роботи семінару-навчання, реалізувала з учасниками заходу Гезь А.М., представник MM©Publication.

Представник компанії «Лінгвіст» Соколик С.І. популяризував сучасні навчально-методичні комплекси щодо підготовки учні до ЗНО з англійської мови.

Клюніна Н.В., методист з іноземних мов навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, акцентувала увагу присутніх протягом усього періоду зібрання на важливості критичного мислення у процесі здійснення педагогічної діяльності.

Усі педагоги, присутні на заході, отримали тематичні матеріали від MM©Publication та сертифікати учасників.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO