«ІНФОГРАФІКА НА УРОКАХ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА РОСІЙСЬКОЇ МОВИ»

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 19 листопада 2019 року відбувся обласний семінар-практикум вчителів російської мови та зарубіжної літератури «Інфографіка на уроках зарубіжної літератури та російської мови» за модераторства Чхайло Л.М., методиста зарубіжної літератури та мов національних меншин навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Мета заходу – поглибити знання та удосконалити вміння вчителів навчати змісту зарубіжної літератури та російської мови, використовуючи інфографіку.

На заході були присутні представники 24 районів, міст, ОТГ Сумської області у загальній кількості 25 осіб.

Чхайло Л.М. з учасниками семінару розглянули та обговорили питання навчання учнів змісту зарубіжної літератури та російської мови з використанням сучасних засобів, інформаційно-комунікаційних технологій, методики використання інфографіки під час вивчення художнього твору.

Подліняєва О.О., к.пед.н., доцент кафедри освітніх та інформаційних технологій Сумського ОІППО, розкрила тему «Інфографіка як засіб візуалізації інформації, призначений для швидкого та чіткого відображення, подання комплексної інформації»

Герасименко Н.В., старший викладач кафедри освітніх та інформаційних технологій Сумського ОІППО ознайомила учасників семінару-практикуму з он-лайн сервісами для розробки та створення методичних і дидактичних матеріалів учителями російської мови та зарубіжної літератури.

Практична частина заходу передбачала роботу з ресурсами зі створення матеріалів із використанням інфографіки.

За підсумками обласного семінару надано методичні рекомендації щодо використання проблемного навчання змісту уроків зарубіжної літератури.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO