Фестиваль спорту, краси і здоров’я у Лебединській школі № 6

1 result25 жовтня у м. Лебедині загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 проводила вже традиційний Фестиваль спорту, краси і здоров’я. Цього року вчетверте заклад загальної середньої освіти зустрічав гостей, щоб презентувати спортивні надбання та здобутки своїх учнів. А батьки, які хочуть бачити своїх дітей спортивними, красивими, здоровими, долучившись до дійства, були повноцінними господарями свята.

Шанованою незмінною гостею Фестивалю була Олена Петрова, голова Сумського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, українська біатлоністка, заслужений майстер спорту України, срібна призерка зимових Олімпійських ігор 1998 року в Нагано (Японія). Участь у масштабному дійстві школи взяла Валентина Успенська, кандидат педагогічних наук, керівник лабораторії здоров'яспрямованої освіти КЗ СОІППО, науковий керівник експериментально-дослідницької роботи закладу освіти з проблеми «Виховання здорового способу життя засобами музейної педагогіки».

На святі були присутні заступник міського голови Лебединської міської ради Олена Кірєєва, методист відділу освіти Микола Римар, голова громадської організації «Спілка учасників бойових дій та інвалідів АТО «Побратим» Олег Верхов, голова Ради школи, депутат міської ради – Дмитро Коваленко, голова батьківського комітету школи Тетяна Машкова.

Вийти в освітній діяльності за межі власного закладу освіти – почесно та відповідально. Тетяна Фролова, директор Лебединської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 відгукнулась на запрошення взяти участь у Фестивалі, і, як й учні та педагоги, батьки та інші гості, отримала справжнє задоволення від величності дійства, спортивних, мистецьких, змагальних виступів, з яких воно складалось.

Директор школи, президент «Лебединської організації боксу» Валентина Верхова зазначила, що метою заходу є залучення учнів до активного і здорового способу життя, підвищення їхнього естетичного рівня і популяризація змістовного відпочинку для всієї родини.

У рамках фестивалю проводилися спортивні змагання. Змагалися три команди: збірна команда батьків «Дружба», команда учнів 10-го класу «Форсаж» і команда учнів 11-го класу «Еверест». Програмою змагань були естафети: з кеглями; футбольна; флорбольна; боулінг; «Кенгуру»; перетягування канату.

Гучні аплодисменти лунали на честь юних боксерів школи та їхнього тренера – Віталія Орєхова. Завдяки майстерності і вимогливості тренера, наполегливій праці учнів є вагомі результати. На Чемпіонаті Європи з боксу серед школярів, який проходив у серпні 2019 року у місті Тбілісі (Грузія) Денис Заплюсвічка виборов для України бронзову медаль.

У вересні цього року у м. Суми відбувся чемпіонат Сумської області з боксу, де золоті медалі вибороли 5 учнів школи, а срібні – 2.

Останні досягнення – у жовтні 2019 року. На чемпіонаті України з боксу серед юніорів (м. Одеса) кандидат у майстри спорту Денис Заплюсвічка провів п’ять поєдинків, у кожному виграв та отримав заслужену золоту медаль.

60 % учнів школи відвідують різні спортивні секції, хореографічні гуртки. Виступи хореографічного колективу «Соняшник» (керівник Ірина Усенко), дипломанта численних конкурсів, спортивно-бальні танці хореографічного колективу «Royal Dance» (керівники Іван Лисенко та Анна Гонтар) чергувались із спортивними виступами, гармонійно доповнюючи один одного.

Завершився фестиваль підведенням підсумків і нагородженням команд подарунками від Національного олімпійського комітету України, батьківського комітету та традиційним фото на згадку.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO