БРЕЙНСТОРМІНГ «КЛЮЧОВІ УМІННЯ ХХІ СТОЛІТТЯ»

головну result«Уміння слухати і чути - складові комунікативної компетентності учителя ХХІ століття» - один із топ-меседжів брейнстормінга «Ключові уміння ХХІ століття», який обстоювали учителі географії курсів підвищення кваліфікації учителів у Сумському ОІППО під керівництвом Удовиченко І.В., к.пед.н., доцента, 11.10.2019 узявши участь в апробації тематичних модулів «Критичне мислення та вміння розв’язувати проблеми», «Спілкування та співпраця», розробленого Британською Радою.

У тісній співпраці з методистами-тренерами Клюніною Н.В., Метейко А.В., Третьяковою О.В., учителі моделювали різні ситуації засобами навчального кабінету природничо-математичних дисциплін інституту; обгрунтовували значення глобальної компетентності для людства в цілому та учнів зокрема; за допомогою «мозкового штурму» критично оцінювали ситуацію, виголошуючи проблемні питання та виокреслюючи перспективи інтеграції змісту навчання в НУШ. Так, під час інтерактивного заняття, Клюніна Н.В., ознайомивши учителів із переліком ключових умінь ХХІ століття (критичне мислення, розвиток особистості, співпраця та спілкування, креативність, громадянськість, цифрова грамотність), запропонували їх співставити з ключовими компетентностями учнів НУШ. Третьякова О.В., об’єднавши учителів у групи, запропонувала присутнім деталізувати поняття «громадянськість» та «глобальні ризики» засобами візуалізації. Метейко А.В., на завершення інтеракції, запропонувала вчителям розглянути теми з глобальної усвідомленості та дати відповіді на запитання, послуговуючись власним педагогічним досвідом.

У підсумку до брейнстормінгу вчителі отримали від Волобуєвої І.І., завідувача бібліотеки СОІППО, імпровізовані буктрейлери.

Удовиченко І.В. надала в користування дорожні карти з моделювання запитань К-спрямування, що стало логічним підсумком інтегрованого інтерактивного заняття з домінантою брейнстормінгу у визначенні вчителями географії ключових умінь ХХІ століття.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO