НАУКОВЕ ПАРТНЕРСТВО - ЗАПОРУКА РОЗВИТКУ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

golovna resultПроблемами сучасної школи опікуються не лише освітяни, а й науковці. Значну увагу рівню науковості у підвищенні кваліфікації педагогів області приділяє проректор з наукової роботи С. Грицай. Нещодавно партнерські стосунки між КЗ СОІППО та Інститутом прикладної фізики Національної академії наук України були скріплені «Угодою про співпрацю».

Разом із завідувачем науково-дослідного Центру навчально-наукових приладів Інституту прикладної фізики Національної академії наук Р. Лопаткіним були розроблені спільні заходи щодо подальшого розвитку фахової компетентності учителів природничо-математичного профілю та вчителів початкових класів. В основу співпраці покладено сприяння розвитку матеріально-технічної бази закладів освіти області. А саме ˗ забезпечення закладів освіти сучасним обладнанням для вивчення навчальних дисциплін природничого циклу.

На баланс КЗ СОІППО Інститутом прикладної фізики було передано комплекти демонстраційного обладнання до курсу фізики та набори для унаочнення вивчення природознавства в початкових класах, розробленого Інститутом прикладної фізики спільно з ПРАТ «Електровимірювач», що забезпечило якісне проведення практичних занять з теорії і методики змісту природничо-математичної освіти. Такі форми роботи спонукають розвитку установки педагогів до упровадження діяльнісного підходу у вивченні природничих дисциплін.

В рамках партнерської співпраці, Лопаткін Р., кандидат технічних наук, завідувач науково-дослідного Центру навчально-наукових приладів Інституту прикладної фізики Національної академії наук України, ОстроглядІ., начальник методичного відділу ПРАТ «Електровимірювач» та старший викладач кафедри теорії і методики змісту освіти Кода С. проведели науково-методичний семінар практичного спрямування та майстер-класи для вчителів м. Суми та області по використанню сучасного лабораторного і демонстраційного обладнання. Освітяни області виразили щиру вдячність за надані науково-методичні консультації щодо умов і можливостей використання сучасного навчального обладнання.

Співпраця сторін, відповідно домовленості, продовжується на умовах наукового партнерства.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO