Всеукраїнський День дошкілля

головну resultДевятий рік поспіль дошкільники України збираються на своє професійне свято – Всеукраїнський День дошкілля. Цього року заходи, відповідно до програми, проходили 27 вересня 2019 року в Київському палаці дітей та юнацтва (м. Київ).

Урочистості розпочалися вітанням Міністра освіти і науки України Новосад Ганни Ігорівни, в якому вона привітала працівників дошкільної галузі із Всеукраїнським Днем дошкілля та подякувала педагогам за їх відданість своїй справі, любов до вихованців.

Під час проведення урочистої частини, представників освітньої галузі привітала, нагородила почесними відзнаками Міністерства освіти і науки України, заступник міністра освіти і науки України Мандзій Любомира Степанівна.

Змістовно та цікаво пройшла презентація виставок, методичної літератури, посібників, проведення майстер-класів, тренінгів науковцями та педагогами-дошкільниками.

Від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в заході взяли участь: Міщенко Лариса Борисівна, методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку; Лобода Вікторія Володимирівна, викладач кафедри теорії та методики змісту освіти.

Приєднуємось до привітань: усіх працівників дошкільної освіти – з професійним святом! Здоров’я, творчого горіння, значних досягнень та практичних здобутків!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO