Пріоритетні напрями викладання хімії в основній та старшій школі в контексті Концепції «Нова українська школа»

golovna resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 10 вересня відбувся традиційний обласний вебінар для вчителів хімії Сумської області «Пріоритетні напрями викладання хімії в основній та старшій школі в контексті концепції «Нова українська школа».

Під час проведення вебінару Метейко А.В., методист з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, акцентувала увагу на чотирьох пріоритетних напрямах викладання хімії, а саме: формування ключових, загальнопредметних та предметних компетентностей; використання інноваційних форм й інтерактивних методів навчання для реалізації компетентнісного підходу; перевірка сформованості ключових компетентностей; оновлення матеріальної бази кабінету сучасним обладнанням та реактивами. Також Метейко А.В. проаналізувала результати участі команди учнів Сумської області в ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади та ЗНО з хімії.

З метою інформування та підготовки вчителів до всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Хімія» Метейко А.В. розкрила питання щодо особливостей організації пошуково-дослідницької діяльності учнів у процесі вивчення хімії. Коростіль Л.А., доцент кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО, к.пед.н., розкрила питання організації та проведення навчального квесту на уроках хімії.

Повну інформацію можна отримати, переглянувши відеозапис вебінару за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=k7R8UsC6ELM

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO