Особливості організації навчальної діяльності на уроках трудового навчання

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 06 вересня на базі Сумського ОІППО для вчителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти Сумської області проведено засідання обласної школи молодого вчителя «Особливості організації навчальної діяльності на уроках трудового навчання».

Засідання обласної школи молодого вчителя з актуалізацією теми зібрання відкрила проректор з науково-педагогічної та методичної роботи, к.пед.н., доцент Сумського ОІППО Удовиченко І.В.

Методист з трудового навчання навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Коренева І.В. розкрила тему «Особливості організації навчальної діяльності на уроках трудового навчання».

У заході взяли участь учителі трудового навчання з Краснопільського, Сумського, Роменського  районів, міста Суми, Лебедин, Беївської селищної ради Липоводолинського району, Березівської селищної ради Глухівського району, Вільшанської селищної ради Недригайлівського району, Миропільської селищної ради Краснопільського району та Кролевецької ОТГ (у загальній кількості 10 осіб).

На засіданні були обговорені питання сутності організаційних форм навчання; уроку як основні форми організації навчання; особливостей навчальної програми; структури навчального проекту (5-9 класи); календарно-тематичного планування, вибору об’єктів і технологій проектно-технологічної діяльності.

У ході проведення засідання відбувся огляд та опрацювання друкованих матеріалів та інтернет-сайтів з теми, учителі отримали відповіді на запитання.

За результатами роботи  обласної школи молодого вчителя  учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO