ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕБІНАР «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2020»

сайт фото resultЗа ініціативи Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України 03.09.2019 відбувся Всеукраїнський вебінар «Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2020». Від Сумської області у Всеукраїнському вебінарі взяла участь Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, к.пед.н., доцент.

Модератором вебінару виступила Артеменко О.А., начальник відділу організації масових заходів Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України. Олена Анатоліївна окреслила перспективні лінії та виклики щодо організації проведення конкурсу в 2020 році й відповіла на всі запитання учасників студії.

Захід, який відбувся за підтримки компанії Microsoft у форматі «запитання-відповідь», об´єднав 26 учасників – відповідальних осіб за проведення конкурсу в усіх областях України.

До відома.

У 2019 році конкурс відбудеться за 5 номінаціями: «Історія», «Хімія», «Зарубіжна література», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO