Безмежний світ гри з LEGO

головну resultВідповідно до плану заходів проекту «Сприяння освіті», у закладах дошкільної освіти в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та фондом the LEGO Foundation (Королівство Данія), 23 травня 2019 року на базі Сумського закладу дошкільної освіти (центр розвитку дитини) № 13 «Купава», відбувся тренінг для керівників закладів дошкільної освіти, які є учасниками проекту «Сприяння освіті».

Тренінг проводився з метою упровадження ігрових та діяльнісних методів в освітній процес закладів дошкільної освіти.

Тренінг проводила Шварова Г.В., регіональний тренер у Сумській області. У ході роботи учасники підбили підсумки роботи за період перебування в проекті «Сприяння освіті», отримали інформацію про план дій роботи на наступний рік, практично занурилися в світ гри з LEGO, узяли участь в ігро-вікторині; отримали фахові рекомендації щодо подальшого планування діяльності закладів дошкільної освіти разом у рамках проекту «Сприяння освіті».

Від Сумського ОІППО у заході брала участь Міщенко Л.Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO