ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ВЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ

Logo MSSOВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 17 травня на базі СОІППО відбулось засідання обласної творчої групи вчителів фізики за темою «Ситуативні вправи з фізики як засіб формування життєвих компетентностей учнів».

Мета заходу – розробка сучасних дидактичних засобів викладання фізики, які сприяють інтеграції ключових та предметних компетентностей з фізики.

На заході були присутні представники: Великописарівського, Конотопського, Лебединського районів; міст Конотоп та Тростянець (у загальній кількості 5 осіб).

На засіданні виступила Карпуша В.М., методист з фізики та астрономії Сумського ОІППО, за темою «Ситуативні вправи та задачі з фізики як засіб формування життєвих компетентностей учнів основної школи».

Учителі фізики-члени обласної творчої групи, поділилися власними напрацювання зі створення ситуативних вправ з фізики та обмінялись думками щодо прийомів їх використання під час проведення уроків фізики в базовій середній школі.

За результатами роботи учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO