Засідання обласної творчої групи вчителів географії

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 24 квітня на базі Сумського ОІППО відбулось засідання обласної творчої групи вчителів географії «Особливості використання тестових завдань різних типологічних форм у викладанні географії з метою об’єктивного контролю знань та підготовки до ЗНО».

У заході взяли участь учителі географії з міст Глухів, Конотоп, Охтирки, Ромни, Суми, Тростянець, Шосткинського району (у загальній кількості 7 осіб).

Методист з географії та економіки Сумського ОІППО Попов В.Д. розкрив тему: «Методика використання тестів на уроках географії як одного із шляхів реалізації державних вимог до рівня загальноосвітньої підготовки учнів».

На засіданні також виступили: Бартош Є.М., учитель географії Роменської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Роменської міської ради з теми «Методика створення тестових завдань різних когнітивних рівнів»; Орехова Н.В., учитель географії Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 Охтирської міської ради, – «Технологія використання контурних карт для складання тестових завдань різних рівнів складності»; Плющик Ю.П., учитель географії Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені Максима Савченка Сумської міської ради, – «Аналіз тестових завдань ЗНО з географії, виконаних за допомогою контурних карт»; Лустенко Т.В., учитель географії Тростянецької Філії № 4 І-ІІ ступенів закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 3 Тростянецької міської ради, – «Використання Інтернет-сайтів для підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання знань з географії».

У ході проведення засідання відбувся огляд та опрацювання друкованих матеріалів з теми «Практичні завдання з географії», учителі отримали індивідуальні завдання.

Під час засідання учасники обласної творчої групи обмінялися думками щодо важливості питання підготовки учнів до роботи з тестовими завданнями виконаних за допомогою контурних карт та обговорили можливість розробки збірника практичних завдань з географії.

За результатами роботи обласної творчої групи учасники отримали методичні рекомендації практичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO