Регіональна нарада «Стратегічні питання освітніх вимірювань»

strategiyagkg 838x400Запровадження Концепції Нової української школи потребує стратегічного планування системи підсумкових оцінювань на різних етапах здобуття освіти, а також підготовки заходів щодо підвищення культури педагогічних вимірювань у державі. З огляду на це, Міжнародний фонд «Відродження» та Український центр оцінювання якості освіти, за підтримки Міністерства освіти і науки України й Американських рад, започаткували проект з підготовки аналітичних документів – пропозицій щодо системи освітніх вимірювань на різних рівнях та етапах освіти.

Із метою презентації й обговорення у фаховому колі пропозицій щодо реалізації освітніх вимірювань на етапі здобуття учнями початкової, базової та профільної освіти 9 квітня 2019 року в м. Харків на базі Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія» відбулася нарада «Стратегічні питання освітніх вимірювань», на якій Сумську область представляла Остапенко О. І. – завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

На нараді були обговорені основні позиції аналітичного документу – пропозиції щодо підсумкового оцінювання у сфері початкової освіти (Старагіна І.П.), базової освіти (Терещенко В.М.), профільної освіти (Стадний Є.А.).

Заступник директора Українського центру оцінювання якості освіти Вакуленко Т.С. разом із експертами прийняли пропозиції щодо конкретизації пунктів аналітичного документу з наступним їх обговоренням.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO