Авторська творча майстерня «Шляхи розвитку творчих здібностей дітей дошкільного віку засобами образотворчого мистецтва»

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2019 рік 26 березня на базі КУ «Сумський навчально-виховний комплекс «загально-освітня школа І ступеня- дошкільний навчальний заклад» № 9 «Веснянка», відбулася авторська творча майстерня  Шульги Л.М. «Шляхи розвитку творчих здібностей дітей дошкільного віку засобами образотворчого мистецтва».

Учасники творчої майстерні (67 осіб), під керівництвом Шульги Л.М., доцента кафедри дошкільної освіти КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», кандидата педагогічних наук ознайомилися з цікавою та дієвою в роботі з дітьми дошкільного віку технологією з розвитку творчих здібностей дітей дошкільного віку засобами образотворчого мистецтва.

 Автор розглянула з учасниками питання: «Кожна дитина - художник: природа дитячої творчості», «Чуттєва природа сприйняття як запуск механізму творчості», «Кінестетика як пізнання та творче самовираження». Провела з педагогами арт-тренінг – «Нетрадиційні техніки зображення і дослідницька природа художньої творчості», де учасники практично використовували різноманітні техніки образотворчої діяльності.

Захід відбувся за підтримки Міщенко Л.Б., методиста з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO