ДОРОЖНІ КАРТИ НУШ. Від теорії до практичних проектів

07 rezult

Дорожні карти НУШ. 13-15.03.2019, м. Шостка. Курси відбулись на базі Шосткінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 (викладач - доц. М. Жук). Під час курсів активно обговорювали потенціал використання технології дорожніх карт при реалізації «Нової української школи». 

Розглянули важливість визначення пріоритетів-індикаторів НУШ, перегляду власного досвіду з позицій нових задач, швидкого знаходження та використання аналогового досвіду, напрямів удосконалення власного досвіду. Проаналізували потребу у нових практиках у відповідності до змін пріоритетів у підготовці до запровадження нових програм, формування основних компетентостей, задач по формуванню випускника НУШ. Розглянули нові пошукові можливості та основні веб-ресурси НУШ.

Під час курсів М. Жуком було проведено ще декілька консультативних сесій. 

1. Дискусія на нараді директорів м. Шостка з проблем викликів НУШ та потенціалу їх вирішення через технології дорожніх карт. 
2. Дві зустрічі зі школярами. Під час зустрічі з учнями Шостинської гімназії М.Жук взяв участь в обговорення рекламних роликів з популяризації української мови. На зустрічі зі школярами Шосткинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 було обговорено питання наукових досліджень школярів та пошук партнерів через їх просування в україномовному та англомовному інтернеті. 
3. Розпочато реалізацію телекомунікаційного проекту для учнів 1 класів. Ідея проекту виникла під час лютневих курсів «Дорожні карти НУШ», які відбулись у Шостці. Проект активно підтримала керівник відділу освіти Шостинської міської ради Н.Сергійко. Ініціатори проекту - Шосткинська спеціалізована школи І ступеня № 13 Сумської області (директор В.Балицька) та НВК «Гуцульщина» Рожнівський Ліцей Івано-Франківської області ( директор О.Радиш). Координатор проекту – М.Жук. Науковим консультантом проекту погодилась бути  доктор філологічний наук професор О.М. Семеног (СумДПУ). 15.03.2019 проведено першу телеконференцію. Дітям дуже сподобалось. Мета – формування мовленево-комунікативної компетенції через спілкування школярів різних регіонів України. Це пілотних проект, який може перерости у мережевий міжнародний проект. На фото як аудиторія курсів та окремих сесій, так і цікаві світлини  з життя Шосткинської школи №1.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO